Bell Schedules » Parent Conferences

Parent Conferences

Parent Conferences Oct. 8, 9, 11, 12, (2018)

Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast 7:50 AM
Gates Open 7:50 AM
School Begins 8:10 AM
TK/K Recess 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Recess Grades 1 & 2 10:20 AM 10:35 AM 15 min
Recess Grades 3 & 4 10:40 AM 10:55 AM 15 min
Recess Grades 5 & 6 10:55 AM 11:10 AM 15 min
TK/K Lunch 11:00 AM 11:40 AM 40 min
1st Grade Lunch 11:40 AM 12:20 PM 40 min
2nd Grade Lunch 11:45 AM 12:25 PM 40 min
3rd Grade Lunch 11:55 AM 12:35 PM 40 min
4th Grade Lunch 12:00 PM 12:40 PM 40 min
5th Grade Lunch 12:10 PM 12:50 PM 40 min
6th Grade Lunch 12:15 PM 12:55 PM 40 min
TK/K Dismissal 12:28 PM
Primary Dismissal (1-3) 1:31 PM
Upper Dismissal (4-6) 1:33 PM